BETHLEHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1041 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bethlehem. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 19:56 Altijd goed!
18 mei 2024 om 11:08 Top tent! Goed eten en zijn snel met bestelling ook om half 3 snachts
9 mei 2024 om 14:03 Twee keer broodjes shoarma. Hele kale broodjes en een bak vlees met een beetje komkommer wat je zelf in het kleine broodje moest scheppen. Met je eigen lepel. Weinig smaak en zeker niet de 13,50 waard….
9 mei 2024 om 3:26 Voor wat je betaald krijg je echt geen goed kwaliteit eten en veel te weinig, we zijn gelijk misselijk geworden. Jullie moeten je schamen Bethlehem,
4 mei 2024 om 12:41 Super lekker en ga er vaker bestellen lekker toetje alles erbij topper zijn het
2 mei 2024 om 15:10 Het pita broodje was droog en de burger zelf ook Zeggen dat er groente opzit maar zit niks op Geen lekkere burger
1 mei 2024 om 0:23 Lekker warm en heerlijk
30 apr 2024 om 3:19 Top service! Had een paar aanpassingen toegevoegd aan de bestelling en werd binnen 10 minuten gebeld of de bestelling helemaal klopte (had gevraagd iets weg te laten terwijl het normaal bij de bestelling in zit). Ontzettend netjes en erg gewaardeerd!
28 apr 2024 om 14:57 aardappel schijfjes waren koud tot lauw shoarma was lauw tot warm dus niet te eten
24 apr 2024 om 6:24 Heerlijke royale porties , vriendelijke mensen! En gratis toetjes
9 apr 2024 om 16:33 Biefstuk was top!
31 mrt 2024 om 22:18 Was heerlijk zoals gewoonlijk