BETHLEHEM ALMELO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 930 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bethlehem Almelo. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 19:09 Voor perfecte shoarma ben je hier aan het goede adres
17 jan 2023 om 2:18 Lekker gegeten, aardige mensen
11 jan 2023 om 20:07 Was zeer lekker en warm heerlijk en dank voor de aanstekers
9 jan 2023 om 23:44 We waren zeer tevreden. Eerste keer besteld en hebben een familie schotel besteld en Phoe wat veel vlees echt een dikke tien voor jullie. We gaan zeker vaker bestellen bij jullie. En ook nog 4 toetjes erbij en aanstekers. Top service
6 jan 2023 om 20:54 Ik heb mijn bestelling niet gekregen.
11 dec 2022 om 23:21 Bestelling was niet compleet en het vlees was droog, taai en te fijn gesneden. Werd nog gebeld omdat iets op was maar ze waren onbeleefd aan de telefoon.
11 dec 2022 om 3:30 Broodjes shoarma waren erg vies (droog taai vlees) loempia was wel goed
9 dec 2022 om 1:53 Eten was top ?
5 dec 2022 om 22:40 Top zaak!
5 dec 2022 om 12:47 Ranzig, rauw en nog duur ook. Smerige kapsalon met rauwe patat erin. Daarnaast twee kleffe broodjes met een aangebrand burgertje ertussen kost blijkbaar zo'n 35,-. Prima, maar zorg dan wel voor lekker en gaar eten!
27 nov 2022 om 11:48 Veelste duur voor wat we kregen! Was heel droog
13 nov 2022 om 22:52 Veels te duur schandalige kleine porties. Kunt het beter salade noemen dan shoarma. Geen gratis bakje saus bij de shoarma.